آزمایشگاه اریا سلامت رازی پیشرو در خدمات میکروبیولوژی مواد غذایی، خوراک و مکمل ها می باشند . تمامی تامین کننده ها ، تولید کننده ها ، و صنایع بسته بندی و توزیع کننده یا خرده فروش ها اطلاع دارند که سود شان به خدمات برتر ازمایشگاهی بستگی دارد.
کارشناسان ازمایشگاه اریا سلامت رازی دارای تجربه گسترده ای جهت ارائه نتایج با بالاترین کیفیت می باشند . کارکنان ما با تمرکز بر روشهای تحلیلی، با تیم شما همکاری میکنند تا راهحلهای آزمایش علمی را برای محصولات شما که فراتر از استانداردهای کیفیت است، توسعه دهند. ما راه حل های یکپارچه ای ارائه می دهیم که کل چرخه عمر محصولات شما را در بر می گیرد.لیست خدمات ازمایشگاهی میکروبیولوژی و غذایی به شرح زیر است :
رديف | آزمون | استاندارد |
---|---|---|
1 | شمارش کلی باکتری ها | INSO 5272-1 , INSO 5272-2 |
2 | جستجوی اشریشیا کلی | ISIRI 2946 |
3 | جستجوی سالمونلا | ISIRI 1810-1 |
4 | جستجوی استافیلوکوکوس ارئوس | ISIRI 6806-3 |
5 | شمارش و جستجو کلی فرم | ISIRI 11166 |
6 | جستجوی باکتری های اسید دوست | ISIRI 3414 – ISIRI 8898 – ISIRI 6332 – ISIRI 2965 |
7 | جستجو و شمارش انتروباکتریاسه | INSO 2461-1 , INSO 2461-2 |
8 | شمارش و جستجوی باسیلوس سرئوس | ISIRI 2324 , ISIRI 10530 |
9 | جستجو و شمارش اسپور و باکتری های احیاکننده سولفیت | ISIRI 9432 , ISIRI 2197 |
10 | جستجوی استرپتوکوکوس گروه D لانسفیلد | ISIRI 2396 , ISIRI 2198 |
11 | شمارش کپک و مخمر |
ISIRI 10899-1,2,3 INSO 2393 |
12 | شمارش تعداد کل باکتری های مزوفیل | INSO 2326 |
13 | شمارش باکتری های اسید لاکتیک | ISIRI 4721 , INSO 8898 |
14 | میکروبیولوژی انواع شیرخشک | INSO 5839 |
15 | آزمون های کنسرو های اسیدی و کم اسید | INSO 2326 |
16 | آزمون آب به روش فیلتراسیون | ISIRI 6267 |
17 | مطالعات تعیین عوامل فساد | طبق استاندارد های معتبر |
18 | میکروبیولوژی فرآورده های آرایشی و بهداشتی اعم از کرم ها ، لوسین ها ، مواد اولیه آرایشی ، تونیک ، ژل ، واکس مو و ... | INSO 20111 |
19 | تشخیص و اندازه گیری ریسههای کپک | ISIRI 3767 |
20 | میکروبیولوژی غذای پخته و ساندویچ گوشتی سرد | طبق ضابطه کشوري ويژگیهاي میکروبیولوژي 5 M |
21 | میکروبیولوژی غذای غیر پروتئینی خام غیرگوشتی | طبق ضابطه کشوري ويژگیهاي میکروبیولوژي 5 M |
22 | میکروبیولوژی غذای غیر پروتئینی خام غیرگوشتی | طبق ضابطه کشوري ويژگیهاي میکروبیولوژي 5 M |
23 | میکروبیولوژی آب استخرهای شنا | ISIRI 9412 |
24 | میکروبیولوژی آب استخرهای شنا | INSO 1011 |
25 | میکروبیولوژی آب معدنی طبیعی بستهبندی شده | INSO 4403 |
26 | میکروبیولوژی آب آشامیدنی بستهبندی شده | INSO 6267 |
27 | میکروبیولوژی آب آشامیدنی نمک زدایی شده در سامانه های صنعتی و خانگی | INSO 20705 |